Livrare


Chișinău Express
(În aceeași zi*)
Chișinău
(Pentru urmatoarea zi**)
Suburbiile Orașului
(Pentru urmatoarea zi**)
În Republică
(2-3 zile lucrătoare)
Dimensiuni mari
indisponibil
100 lei
150 lei
250-350 lei
Dimensiuni medii
70 lei
50 lei
70 lei
100-150 lei
Dimensiuni mici
50 lei
35 lei
50 lei
60-100 lei


* Dacă comanda este facută pină la ora 12 de Luni pîna Vineri, și pina la orele 11 Sîmbătă

** Dacă comanda este făcută în ziua de Sîmbătă - Procesarea și livrarea va fi facută în ziua de Luni   Livrarea se efectuează de Luni pînă Sîmbătă.În ziua de Duminică livrările nu se efectuează!


Livrarea se efectuează doar pentru produsele comandate. Livrarea mai multor produse cu intenția de a alege pe loc un produs nu este disponibilă.


Nu livram in Transnistria.


Curierul vă va apela cu 30 de minute înainte de a ajunge la destinație.


În angajamentele curierului nu intră instalarea,conectarea, demonstrarea tuturor caracteristicilor sau predarea modului de utilizarea a produsului.Ridicare personală:


Ridicarea de la oficiu este convenabilă deoarece nu trebuie să fii acasă și să aștepți curierul. Luați comanda în orice moment convenabil pentru dvs. de la biroul nostru din centrul orașului, la adresa: Chișinău, str. Kogălniceanu 29, et 1.Important! La primirea comenzii este necesar să verificați ambalajul și aspectul acestuia. Prin semnarea certificatului de garanție, confirmați că nu aveți nici o reclamație cu privire la produs și la magazin.


În caz că unele circumstanțe neprevăzute vă impiedică să primiți comanda plasată în magazinul online Uno.md, este necesar să contactați operatorul nostru cît mai devreme posibil la numărul de telefon: 022 878-878. 069 878-878.


Dacă comanda este livrată și îndeplinește toate condițiile de garanție, dar vă răzgândiți să efectuați achiziția, va trebui să plătiți cheltuielile de transport și timpul de lucru al curierului. Prin urmare, asigurați-vă că alegeți corect produsul pe care doriți să îl achiziționați cu adevărat.


Anularea Comenzii


Comanda poate fi anulata gratuit, doar in caz daca nu era transmisa la curier, sau comanda facuta cu ridicarea personala din oficiu.

Dacă comanda este deja în procesul de livrare, iar DVS doriți să o anulați din alte motive decît motive invocate de magazinul UNO.md atunci: 

  • În Chișinău și suburbiile orașului, DVS achitați doar prețul livrării indicat în invoice
  • În Republică DVS achitați suma dublă a livrării indicată în invoice


Ridicarea produselor cu dimensiuni mari la etaj


Produsele de dimensiuni mari vor fi livrate doar până la scară, poartă.