Conditiile de Confidentialitate

Datele cu caracter personal introduse în formularul de comandă vor fi folosite de către "UNO POINT" S.R.L. doar pentru a procesa comanda dumneavoastră.

Informațiile din formularul de comandă vor fi utilizate pentru a vă trimite confirmarea și procesarea comenzii (acces la comandă, confirmare, facturare, livrare) inclusiv orice informație promoțională periodică dacă ați acceptat să vă abonați la noutăți. 

Vânzătorul, "UNO POINT" S.R.L., se angajează să nu dezvăluie și să vîndă bazele de date care conțin informații cu privire la datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cererilor din partea autorităților competente.


“UNO POINT” S.R.L. colectează următoarele date personale care vor fi specificate de clienți:


1. Datele necesare pentru facturarea / livrarea comenzii. Ele sunt furnizate în mod voluntar de către client, respectiv, nume, prenume, adresa de livrare, telefon.

2. Adresa de e-mail necesară pentru ca clienții să-și acceseze contul creat pe site-ul www.uno.md și să schimbe datele de facturare / livrare.

3. Adresa de e-mail, nume și prenume folosite în scopuri de marketing, pentru expedierea ofertelor pe e-mail și a  noutăților informative pentru clienții care au ales să se aboneze la newsletter.
 4. Toate datele cu caracter personal din e-mailul de confirmare / formularul de garanție / formularul de retur (respectiv, adresa de e-mail, numele, prenumele, datele de facturare / adresa de livrare) sunt stocate pentru a lua eventual legătura cu clientul pentru a rezolva anumite situații cu privire la returnare, garanții etc.

5. Clienții care doresc să facă o achiziție în credit, dau acordul să fie transferate și prelucrate datele personale către organizațiile de microfinanțare cu care "UNO POINT" S.R.L are acorduri de cooperare pentru obținerea unui împrumut.

6. Folosind o soluție integrată, clientul poate alege plata online pentru comandă. Toate tipurile de carduri emise de băncile din Republica Moldova și străine sub siglele Visa și MasterCard sunt acceptate, cu condiția că sunt activate pentru plățile online de băncile emitente.

"UNO POINT" S.R.L. , sub nici o formă nu stochează informații despre cardul bancar al clientului, ea este procesată direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online. Excepție fiind situația cînd ne furnizați detaliile contului dvs. bancar pentru o rambursare în cazul returnării unui produs, numai în acest caz colectăm și prelucrăm aceste date.


7. Când utilizați cookie-uri, vor fi colectate următoarele date:

  • Adresa IP al utilizatorului;
  • data și ora de intrare;
  • titlul paginii;
  • ID-ul sesiunii;
  • URL-ul de referință (de la care ați accesat pagina noastră web);
  • cantitatea de date transferate;
  • tipul browserului;
  • sistemul de operare;


În conformitate cu legea nr. 133 / 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, "UNO POINT" S.R.L. garantează protecția maximă a datelor cu caracter personal ale cumpărătorilor împotriva distrugerii, modificării, blocării, copierii, distribuției, precum și a altor acțiuni ilegale care ar putea pune în pericol drepturile cumpărătorului.

Astfel, "UNO POINT" S.R.L. prelucrează datele numai în scopurile specificate.

Cumpărătorii benificiază de drepturile prevăzute în legea nr. 133 / 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal: dreptul la informație, accesul la date, dreptul de a interveni, dreptul de a interveni , dreptul de a merge în instanță în cazul încălcării drepturilor sale.

Cumpărătorul are dreptul să solicite ștergerea completă sau parțială a datelor cu caracter personal, precum și a contului de utilizator. Clientul își poate exercita oricare dintre drepturile de mai sus prin trimiterea unei cereri scrise la adresa proprietarului: Chișinău, st. A. Pușkin 3, biroul 1.


Măsuri de securitate pentru protejarea datelor cu caracter personal:


1. Prezența unei clauze de confidențialitate în contractul angajaților autorizați să prelucreze datele cu caracter personal.
2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează automat, în conformitate cu cerințele legii și în condiții care asigură securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.
3. Certificatul de securitate este instalat pe serverul pe care sunt colectate datele personale.
4. Afișarea politicii de confidențialitate pe site-ul companiei: www.uno.md
5. Accesul la baza de date în care sunt stocate datele personale se realizează numai de către angajații "UNO POINT" S.R.L. prin introducerea unui nume de utilizator și a unei parole.

6. Orice acces la baza de date este înregistrat în fișierul de acces.
 Datele cu caracter personal și istoricul comenzilor sunt stocate timp de 14 zile, după care sunt șterse.


"UNO POINT" SRL poate furniza datele dvs. personale altor companii cu care încheiem parteneriate, dar numai pe baza unei obligații de confidențialitate, care asigură că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se realizează în conformitate cu legislația în vigoare, și anume: furnizori de servicii de curierat, servicii bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune pentru a oferi produsele și serviciile noastre pe piață, care vor opera în cadrul și cu scopurile stabilite de "UNO POINT" S.R.L în conformitate cu termenii politicii stabilite.