Termeni și Condiții

Termeni şi condiţii de utilizare a Magazinului Online WWW.UNO.MD

1. Informații generale

Prezenții Termeni şi condiții de utilizare a magazinului online în continuare “Condițiile" sunt aplicabili comenzilor pentru achiziționarea produselor şi serviciilor oferite de ”FURNIZOR PRIM” SRL prin intermediul site-ului www.uno.md în continuare numit  “Site”.

Folosirea acestui Site implică acceptarea Conditiilor propuse de către ”FURNIZOR PRIM” SRL identificat cu cod fiscal 1011600023730, cod TVA 208464, adesa juridica – Chișinău, șos. Hîncești 55/3, ap. 129.

”FURNIZOR PRIM” SRL îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi, iar cea mai recentă versiune

poate fi găsită pe Site, accesînd rubrica "Termeni şi Condiții".

Recomandăm citirea cu atenție a prezentelor Conditii. Acest Site este dedicat utilizării de către persoanele fizice şi juridice care fac comenzi pentru produsele sau serviciile ”FURNIZOR PRIM” SRL.

2. Descrierea produselor și pret

Utilizând Site-ul aveti posibilitatea de a vă informa cu privire la produse și a plasa comenzi de achizitionare a produselor și serviciilor.

Produsele sunt oferite după cum sunt prezentate pe Site și în limita stocului disponibil.

Pozele produselor sunt prezentate pe Site cu titlu de informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). ”FURNIZOR PRIM” SRL și  furnizorii săi îşi rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor descrise pe Site fără o notificare prealabilă.

Descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile a fost completate reieșind din documentele producătorilor/ reprezentanților mărcilor respective. Din acest motiv, ”FURNIZOR PRIM” SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile/caracteristicile produselor prezentate în magazinul online, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către producătorii fiecărei mărci.

Prețurile prezentate includ TVA, fiind preturile în vigoare la momentul validării comenzii.

3. Comanda

La initierea unei comenzi pe Site, aveți  opțiunea de plasare a comenzii prin:

- Activând butonul „Cumpără” — comandă care presupune parcurgerea tuturor pașilor de plasare a comenzii, după care un consultant va reveni cu un apel pentru confirmarea stocului și comenzii plasate.

Optiunea „Confirma comanda” nu presupune rezervarea produsului.

Prin plasarea comenzii, clientul garantează ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar suportând consecințele acestor erori, ca de ex. comanda întârziată, transmisă greșit etc.

După plasarea comenzii, ”FURNIZOR PRIM” SRL vă va expedia un e-mail pentru confirmarea receptionării comenzii (în cazul incare a fost indicat adresa de email) sau va fi contactat telefonic de către operator pentru confirmarea acesteia.  Acest e-mail este doar o confirmare de plasare a comenzii Dvs pe site şi nu reprezintă o confirmare de validare a comenzii sau de încheiere a contractului. Confirmarea comenzii se valideaza de către operator prin apel telefonic pină la achitarea acestora.


”FURNIZOR PRIM” SRL poate refuza o comandă, printr-o notificare adresată clientului, fără ca o parte sa poată pretindă prejudicii, in următoarele cazuri:

  • livrări consecutiv eşuate;
  • date incomplete sau incorecte ale clientului;
  • eşuarea / invalidarea tranzactiei online;
  • neacceptarea tranzactiei de către banca emitentă a cardului clientului;

4. Livrare

Livrarea produselor se va face pe teritoriul Republicii Moldova. Pentru fiecare comanda se accepta doar o adresa de livrare.

Livrarea se efectuează de Luni pînă Sîmbătă.În ziua de Duminică livrările nu se efectuează!

Livrarea se efectuează doar pentru produsele comandate. Livrarea mai multor produse cu intenția de a alege pe loc un produs nu este disponibilă.

În angajamentele curierului nu intră instalarea,conectarea, demonstrarea tuturor caracteristicilor sau predarea modului de utilizarea a produsului.

Dacă comanda este livrată și îndeplinește toate condițiile de garanție, dar vă răzgândiți să efectuați achiziția, va trebui să plătiți cheltuielile de transport.. Prin urmare, asigurați-vă că alegeți corect produsul pe care doriți să îl achiziționați cu adevărat.

Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 3000 lei în orașul Chisinau.

Prețul livrării variaza în dependentă de gabaritele si adresa destinatarului. În or. Chisinau prețul începe de la 50 lei în alte localitati în dependentă de tarifele serviciilor de curierat. Operatorul va informa clientul despre costul livrarii.

Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuiază până la scară sau porțile casei.

Menționăm că este necesar să se producă verificarea integrală și lipsa defectelor la exterior a produselor de către cumpărător.

Atenție! Clientul poate opta pentru ridicare personala în punctul de ridicare indicat pe site https://uno.md/contacts

”FURNIZOR PRIM” SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate pe Site. ”FURNIZOR PRIM” SRL va informa clientul despre indisponibilitatea produsului si, după caz, va rambursa sumele încasate de la client în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile, în cazul în care ”FURNIZOR PRIM” SRL nu poate onora comanda.

Cu acordul clientului,”FURNIZOR PRIM” SRL poate livra un produs similar, de o calitate și un preț echivalent cu cele solicitate inițial, în cazul indisponibilității produsului comandat.

5. Drept de revocare

Persoană fizică consumator, are dreptul de a revoca contractul încheiat la distanță sau în afara spațiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice, începând, din ziua încheierii contractului  sau din ziua în care ați intrat în posesia fizică a produsului comandat.

Pentru a vă exercita dreptul de revocare urmează să depuneti o cerere scrisă de revocare în punctele de ridicare indicate pe site, impreunã cu produsul returnat in starea initială in care a fost primit, in ambalaj original, cu toate accesoriile și documentele de insotire sau utilizînd o declaraţie neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă poşta electronică info@uno.md) inainte de expirarea perioadei de revocare de 14 zile. 

Dacă revocati în termenul de 14 zile contractul pentru cumpărarea produselor, ”FURNIZOR PRIM” SRL va rambursa sumele plătite de dumneavoastră, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care primim cererea dumneavoastră de revocare a contractului, cu conditia returnării produselor în stare inițială, perfectă. Vom efectua rambursarea folosind aceeaşi modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzactia inițială, fără sa fie percepute comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.


În cazul în care produsul a fost folosit înaintea returnării (inclusiv dacă prezintă semne de deteriorări, lipsesc accesorii, ambalaje, au fost descărcate aplicații, mobila instalata, marfurile electronice complexe au fost utilizate.), ”FURNIZOR PRIM” SRL va avea dreptul sa perceapă o despăgubire stabilită după caz, în funcție de integralitatea produselor livrate, gradul de utilizare și/sau deteriorare a produselor, despăgubire care nu poate depăși contravaloarea produselor, reieșind din prețul comercial (fără reduceri). ”FURNIZOR PRIM” SRL are dreptul sa reducă suma rambursată Clientului, pentru a acoperi suma respectivă a despăgubirii.

Clientul va suporta toate costurile directe legate de returnarea produselor. 


Atenție:

Sunt exceptate de la dreptul de revocare contractele de furnizare de bunuri sigilate, care nu pot fi returnate din motive de protecție a sanătății sau din motive de igiena și care au fost desigilate de consumator (de exemplu, căști).

Pentru accesoriile consumabile de tipul foliilor de protecție ecran, având În vedere faptul ca desigilarea conduce la imposibilitatea de reutilizare, produsul odată desigilat nu mai poate fi returnat.


În cazul plasarii unei comenzi cu ridicarea produsului în punctele de ridicare indicate pe site, clientul beneficiază de o rezervare de 48 de ore. În aceste cazuri, clientul nu beneficiază de dreptul de revocare a contractului, contractul fiind incheiat ulterior, in spațiile comerciale ale ”FURNIZOR PRIM” SRL.

6.Plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua la livrarea produselor sau online, prin intermediul cardului bancar.

În cazul în care alegeti să faceți plata la livrare, aceasta poate fi efectuată în numerar sau cu cardul bancar.

7. Garantia produsului

Produsele cumpărate prin intermediul Site-ului www.uno.md beneficiază de garanția producătorului, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Produsul va fi însoțit la livrare de certificat de garanție, care asigură deservire în termen de garanție, cu condiția prezentării certificatului de garantie, facturii de cumpărare și/sau bonului de casa.


Adresele locurilor de preschimbare a mărfii sunt indicate pe site  https://uno.md/contacts


Orice litigiu apărut va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competente.