Cum cumpar la UNO.md?

Efectuarea unei comenzi pe site-ul Uno.md este foarte simplă! Pentru a face acest lucru aveți nevoie de:


1. Alege produsul pe care ți-l dorești.


Catalogul mărfurilor și prețurile de pe site sunt întotdeauna actualizate.

Pentru a vizualiza catalogul complet, accesați secțiunea „categorii” situată în partea stîngă a ecranului din meniul principal. veți vedea toate secțiunile și subsecțiunile incluse în ea. Cînd selectați o secțiune dorită se va deschide o listă de produse.


Tot procesul de comandă online va dura doar 30 de secunde.


2. Selectați produsul care vă place și adăugați produsul în coș cu ajutorul butonului „cumpărați” (fig. 1)3. Pe ecran va apărea o fereastră în care puteți face clic pe butonul „Continuați cumpărăturile” și reveniți la lista de produse sau mergeți direct la procedura de înregistrare făcând clic pe butonul „Treci la înregistrarea comenzii”. Selectați acțiunea dorită. (Fig. 2)4. Pe pagina de înregistrare, trebuie să completați toate datele de contact și să continuați plasarea comenzii făcând clic pe butonul „Următor” (Fig. 3)5. Selectați metoda de livrare și metoda de plată. (Fig. 4)Pentru a finaliza înregistrarea faceți clic pe butonul „Confirmă comanda” (Fig. 4).
După apăsarea butonului va apărea mesajul „Vă mulțumim pentru comanda dvs.”.
De asemenea, va fi trimis un e-mail la adresa dvs. de e-mail cu detaliile comenzii dvs.
În termenele cit mai rapid posibil după plasarea unei comenzi pe site, managerii noștri vă vor contacta pentru a clarifica și confirma comanda.

Dacă mai aveți întrebări cu privire la comanda plasată utilizați numărul magazinului online, care se află în antetul site-ului sau scrieți-le consultanților noștri online pentru a primi asistență. Consultanții noștri vă vor oferi toate informațiile utile despre comanda dvs., disponibilitatea produsului sau vă vor ajuta în navigarea pe site.
Suntem întotdeauna bucuroși să vă vedem!